Världskulturmuseernas bibliotek

Foodculture : tasting identities and geographies in art
Komihåglistan är tom
Vis
Hylla
  • Allmänt : Foodculture
Titel och upphov
  • Foodculture : tasting identities and geographies in art
Utgivning, distribution etc.
  • YYZ Books, Toronto : cop. 1999
Fysisk beskrivning
  • 171 s : ill ; 23 cm
Anmärkning: Allmän
  • Co-published by: ArtLab, Dept. of Visual Arts, University of Western Ontario
Anmärkning: Bibliografi etc.
  • Includes bibliographical references
Term
  • Food in art
  • Arts, Modern 20th century
  • Food Symbolic aspects
Personnamn
  • Fischer, Barbara Utgivare, redaktör, sammanställare
Institutionsnamn
  • University of Western Ontario Medarbetare
ISBN
  • 0-920397-27-1
*00000824cam  22002417a 4500
*00186083
*00520040310125715.0
*008010328s1999    xxc           000 0 eng c
*020  $a0-920397-27-1$x0-920397-27-1
*035  $a(SE-LIBR)6785509$x6785509
*035  $a(MM2)11956
*035  $a11956
*24500$aFoodculture :$btasting identities and geographies in art /$cedited by Barbara Fischer
*260  $aToronto :$bYYZ Books,$ccop. 1999$y1999
*300  $a171 s :$bill ;$c23 cm
*500  $aCo-published by: ArtLab, Dept. of Visual Arts, University of Western Ontario
*504  $aIncludes bibliographical references
*59200$aAppLibM21$b2007-06-25
*650 0$aFood in art
*650 0$aArts, Modern$y20th century
*650 0$aFood$xSymbolic aspects
*7001 $aFischer, Barbara$4edt
*7102 $aUniversity of Western Ontario$4oth
*841  $ax a$b070607|u 8 1001uu||||901128$eu$5Emb
*852  $bEmb$cAllmänt : Foodculture$5Emb
^
Det finns inga omdömen till denna titeln.
Klicka här för att vara den första som skriver ett omdöme.
Vis
Sänd till
Ex.namnStatusFörfallodagTillhörHylla
Ex 1Tillgängligt Etnografiska museets bibliotekAllmänt : Foodculture